ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ από 49€ και πάνω

Παραγγελίες: 24210 30291

harharis.com

Αλλαγές / επιστροφές

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας. Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εάν επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιστροφή είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων (+30) 24210 30291(Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 11:00 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 17:30 - 20:00).

.

 

Προϋποθέσεις αλλαγής:

Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών

Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατα την παραλαβή.

Η αποστολή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ΕΛΤΑ COURIER).

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Η πολιτική των δωρεάν αλλαγών ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή και κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 4.00€. Αν η παραγγελία αφορά πάνω από ένα (1) προϊόν, τότε η παραπάνω χρέωση ισχύει για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σεζόν.

Προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία “SALES” δεν υπόκεινται στους όρους των δωρεάν αλλαγών και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 4,00€ ανά προϊόν. Αν η παραγγελία αφορά πάνω από ένα (1) προϊόν, τότε η παραπάνω χρέωση ισχύει για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Προϋποθέσεις επιστροφής:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ΕΛΤΑ COURIER).

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή και μέσω Paypal και εφόσον έχουν αφαιρεθεί τα μεταφορικά έξοδα αξίας 4.00€ από το συνολικό ποσό επιστροφής.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να αντικατασταθούν ή να επιστραφούν στο φυσικό κατάστήμα, πάντα κατόπιν συνεννόησης (+30) 24210 30291, (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 – 14:00 & 17:30 - 20:30).

Ακύρωση παραγγελίας:

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο (+30) 24210 30291 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

STAY UP TO DATE