ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ από 49€ και πάνω

Παραγγελίες: 24210 30291

harharis.com

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα: Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.harharis.com συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Bank για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αποδεκτές είναι όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Ασφάλεια Πληρωμών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

PayPal: Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.harharis.com συνεργάζεται με την υπηρεσία PayPal. Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλούς ιστοσελίδας PayPal ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Αντικαταβολή: Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας. Υπάρχει επιβάρυνση 2€ στις παραγγελίες κάτω των 49€.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.harharis.com συνεργάζεται με τις Τράπεζες Πειραιώς & Alpha Bank για την υπηρεσία πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Εξοφλείστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN: GR81 6600 0066 6013 9211 504 & ALPHA BANK – IBAN: GR75 0140 3100 3100 0233 000 1987  Όνομα δικαιούχου: ΙΩΑΝΝΑ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΡΧΑΡΗ ΟΕ.

Πληρωμή στο κατάστημα: Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημά μας στο Βόλο (Ερμού 141), αρκεί να επιλέξετε κατά την παραγγελία σας “Πληρωμή στο κατάστημα”.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

STAY UP TO DATE